تصویب نظریه «خانه کعبه، الهام بخش در طراحی نیایشگاه های مطلوب اسلامی» به عنوان نوآوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی

نظریه «خانه کعبه، الهام بخش در طراحی نیایشگاه های مطلوب اسلامی» که توسط مهندس عبدالحمید نقره کار (عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه) ارائه شده، پس از طی مراحل بررسی و برگزاری اجلاسیه نهایی در تاریخ 15 شهریور ماه سال جاری، با نظر شورای داوری دبیرخانه حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره با نمره 80 به عنوان نوآوری به تصویب رسید.
این نظریه با داوری دکتر حمید پارسانیا، دکتر اصغر محمد مرادی، دکتر محمدرضا بمانیان، دکتر حمید ماجدی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر نواب همراه بود. همچنین در جلسه نهایی بررسی این نظریه، حمیدرضا صارمی، احمد امین پور، علی تاجر و محمد تقی پیربابایی به عنوان ناقدان این طرح نامه حضور داشتند.
مفاهیم بنیادی و راهبردی و راهکارها و راه حل های کالبدی در نظریه «خانه کعبه الهام بخش در طراحی نیایشگاه مطلوب اسلامی»، دارای چهار بخش است که عبارتند از: ۱- راهبردهای کلی و مفهومی و ویژگیهای (تاریخی _محتوائی) خانه کعبه (تفسیری) ۲- راهکارها و راه حلهای بیرونی (جزئی و کاربردی) و ویژگی های (کالبدی و بیرونی) خانه کعبه (تفسیری- استدلال منطقی) ۳- راهکارها و راه حل های درونی (جزئی و کاربردی) و ویژگیهای (کالبدی و درونی) خانه کعبه (تفسیری- استدلال منطقی) ۴- دستاوردهای علوم تجربی و مهندسی و رعایت مجموع دستاوردهای علوم تجربی و مهندسی.
بنا بر اعلام عبدالحسین خسروپناه (دبیر هیات و رییس دبیرخانه حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره)، گواهی کامیابی نوآوری این نظریه نیز با برگزاری همایشی ویژه تقدیم عبدالحمید نقره کار خواهد شد.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
|