[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: تقدیر سرپرست دانشگاه از رئیس و کارکنان روابط عمومی ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/29 |
تقدیر سرپرست دانشگاه از رئیس و کارکنان روابط عمومی

به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، جلسه تقدیر از رئیس و کارکنان روابط عمومی و پرسنل مدیریت مراکز همایشی دانشگاه با حضور دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه)، مهندس خالقی (مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی) و دکتر موسوی (معاون مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی) در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
در این مراسم، ابتدا مهندس خالقی، با تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی از تلاش‌ و زحمات پرسنل روابط عمومی دانشگاه تشکر و قدردانی نمود. سپس مهندس حجازی (رئیس اداره روابط عمومی) ضمن معرفی پرسنل اداره روابط عمومی و همچنین مدیریت مراکز همایشی و جزئیات خدمات آنها، به ارائه گزارشی از روند اقدامات روابط عمومی پرداخت و به برخی از محدودیت‌ها و مشکلات این مجموعه اشاره نمود. وی در پایان اظهار داشت: روابط عمومی، همانند گذشته و چه بسا پرقدرت‌تر از قبل، آماده است به وظایف و ماموریت‌های محوله خود عمل نماید.

در ادامه دکتر یونسیان، ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی با اظهار تشکر و اعلام رضایتمندی از مجموعه روابط عمومی گفت: ما در دوره جدید مدیریت، برنامه توسعه دانشگاه را در دستور کار داریم و روابط عمومی نیز در این برنامه وظایف و سهم بزرگی دارد. وی افزود: روابط عمومی به نوعی پیشانی دانشگاه است. یعنی انعکاس دقیق اخبار چه در داخل دانشگاه و چه در بیرون را بر عهده دارد  ان شاء ا... با تقویت این مجموعه، شاهد تاثیرگذاری بیشتر آن خواهیم بود.

در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر و ثبت عکس یادگاری، از زحمات همکاران روابط عمومی و پرسنل مدیریت مراکز همایشی، تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 869 بار   |   دفعات چاپ: 85 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4657