[صفحه اصلی ]   [ English ]
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: بازدید هیأت اعزامی جمهوری مالی از ظرفیت‌های دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/24 |

بازدید هیأت اعزامی جمهوری مالی از ظرفیت‌های دانشگاه علم و صنعت ایران
در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک

هیأتی متشکل از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، مسئولان وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی و رئیس مرکز هوش مصنوعی و رباتیک جمهوری مالی، روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ جهت آشنایی با تجارب و ظرفیت‌های دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک در دانشگاه حضور یافتند.

این هیأت با هماهنگی دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه و متشکل از مشاور امور بین‌الملل وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی، رئیس مرکز هوش مصنوعی و رباتیک، مسئول زیرساخت‌های وزارت علوم جمهوری مالی و سه استاد و محقق از دانشگاه‎‌های مختلف جمهوری مالی بودند که ابتدا در نشستی که با دکتر گلشن خواص (مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه) و دکتر دادگر، دکتر طیبی و دکتر جهان‌شاهی (از دانشگاه فنی و حرفه‌ای) در محل دفتر همکاری‌ها برگزار شد، شرکت کردند.

در این نشست، دکتر گلشن خواص ضمن خوشامدگویی به هیأت بازدیدکننده، به معرفی همکاران خود پرداخت و برنامه بازدید از دانشگاه را تشریح کرد. سپس مشاور فنی آموزش عالی و تحقیقات علمی جمهوری مالی، هدف از سفر هیأت مالیایی به جمهوری اسلامی ایران را آشنایی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ایران به منظور جلب همکاری در زمینه‌های انفورماتیک و هوش مصنوعی اعلام کرد.
در ادامه، مدیر مرکز هوش مصنوعی و صنعت رباتیک جمهوری مالی ضمن معرفی این مرکز تازه تاسیس و با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم و فناوری جزو کشورهای برجسته است؛ یادگیری آموزش هوش مصنوعی از کشور ایران را از اهداف اصلی حضور هیأت مالیایی در دانشگاه علم و صنعت ایران برشمرد. وی گفت: آنچه در زمینه هوش مصنوعی برای جمهوری مالی ارزشمند است، تعامل برای بهبود و گسترش سلامت، امنیت، بهداشت و آموزش افراد است.
مدیر مرکز هوش مصنوعی و صنعت رباتیک جمهوری مالی، انتقال علم و فناوری و توسعه و تحقیق به صورت متقابل توسط دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری مالی را خواستار شد.
پس از این نشست، هیات اعزامی از جمهوری مالی، از آزمایشگاه‌های دانشکده‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی مکانیک دانشگاه بازدید و از نزدیک با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک آشنا شدند.

هیأت مذکور، پس از بازدید از دانشگاه در جلسه جمع‌بندی که در دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و با حضور مدیر این دفتر برگزار شد، شرکت کردند. در این نشست، امکان همکاری و تعاملات مشترک دانشگاه‌ با دانشگاه‌های مالی از جمله آموزش‌های تخصصی، برگزاری دوره‌های مشترک و انتقال فناوری بویژه در حوزه هوش مصنوعی بررسی شد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 973 بار   |   دفعات چاپ: 85 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4657