برگزاری جلسه هیات شهدای گمنام
با حضور معاون فرهنگی دانشگاه
در خصوص برنامههای درپیش روی در دانشگاه

همزمان با ماه مبارک رمضان و در خصوص ارزیابی برنامههای ویژه این ماه در دانشگاه و برنامهریزی برای برگزاری مراسمهای لیالی قدر و مناسبتهای پیش رو، جلسهای در مورخ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور اعضای هیات شهدای گمنام، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر اکبرزاده، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه به صورت حضوری و مجازی در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
جلسه با تلاوتی از آیات کلام الله قرآن کریم آغاز گردید. سپس مهندس علی یوسفی، دبیر هیات شهدای گمنام، از مجموعه معاونت فرهنگی و دکتر ارجمندی که این مجال را ایجاد نمودند تا در این ماه خدا در کنار هم باشیم تشکر کردند و از تلاش، فعالیت و برنامههای معاونت فرهنگی و پشتیبانیهایی که از هیات و دیگر تشکلها داشتند، سپاسگزاری نمود.
سپس دکتر ارجمندی به لزوم ارتباط با خدا و اخلاص در کارها اشاره و صفت رحیم و رحمان بودن پروردگار عالم را تشریح نمود. ایشان بیان داشت: خداوند از بندگانش حرکت در مسیر درست راه طلب دارد، چرا که خدا راضی به عذاب بندگان خود نیست و بندگانش را دوست دارد.
دکتر ارجمندی:
خداوند از بندگانش حرکت در مسیر درست راه طلب دارد،
چرا که خدا راضی به عذاب بندگان خود نیست
و بندگانش را دوست دارد.
ایشان سپس با اشاره به نهضت امام حسین و عاشورا به مثابه یک دانشگاه اشاره داشت: امام حسین (ع) یک فرد نبود، یک اندیشه بزرگ و ماندگار برای همه بشر است. این اندیشه، ماندگار در تمام تاریخ و چراغ راه هدایت بشریت در خصوص مقاومت در مقابل زور و تزویر و نفاق است. در صحنهی عاشورا با وجود امدادهای غیبی، سرور شهیدان با انتخابشان، سبب تثبیت این صحنهها در تاریخ شدند تا فرهنگ اندیشهی ماندگار به نسلهای بعدی منتقل گردد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
امام حسین (ع) یک فرد نبود، یک اندیشه بزرگ و ماندگار برای همه بشر است.
ایشان با اشاره به جایگاه رفیع مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، سید حسن نصر الله و شهید حاج قاسم سلیمانی فرمود: مسیری که این سه بزرگوار انتخاب نمودند، برخاسته از اندیشه عاشورا، تهجد و عبادت است. اگر قاسم سلیمان در سوریه و عراق اندیشه ظالمانه آمریکا، غرب، وهابیون و یهود را شکست داد و سید حسن نصرالله با شجاعت کامل در جنگ ۳۳ روزه میگوید: "الاسرائیل بیت العنکبوت" و سران عرب را عبری دانست، این نگرش و شجاعت، برگرفته از اندیشههای امام خمینی (ره) و امام خامنهای و اندیشه اینها نشان گرفته از اندیشه امام حسین و نهضت عاشورا است.

وی تاکید کرد: همه اینها برگرفته از عبادات و شبهای معنوی همچون لیالی قدر در ماه مبارک رمضان است. دشمنان ما دوست دارند که مراسمات معنوی به انزوا کشانده شود و تعطیل شوند ولی ما همه باید تلاش کنیم تا مراسمات لیالی قدر را با حفظ شیوهنامههای بهداشتی، به زیبایی بجا بیاوریم.
دکتر ارجمندی سپس با توجه به فعالیتهای مناسبی تشکلهای دانشگاه از جمله فعالیت هیات شهدای گمنام خاطرنشان کرد: هیاتها سه رکن اساسی دارند «مردم، روحانی و مداح»
روحانیت با علم و دانش، تاریخ، حوادث، عبرتها و مبارزات با ظلم، تباهی و عدالتخواهی را بیان و مداح همین مسایل را در قالب هنر و ادبیات ارائه میکند.
معاون فرهنگی در ادامه، خدمت در هیاتها را یک توفیق و سعادت دانستند که خدا به شما عزیزان دانشجو عنایت فرموده و همچنین توفیق حمایت و پشتیبانی را به مجموعه دانشگاه و در راس آن ریاست دانشگاه، دکتر ذاکری، نهاد مقام معظم رهبری و متولیان مربوطه داده است که همه باید شکرگزار این توفیقات باشیم و در رفتار، کردار و گفتارمان پیروی سبک و سیره اهل بیت (ع) باشیم.
دکتر ارجمندی :
مراسم احیا و توسل در این شبها با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه برگزار خواهد شد.
دکتر ارجمندی خاطر نشان کرد: مراسم احیا و توسل در این شبها با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه برگزار خواهد شد.
در ادامه جلسه مسایل مربوط به برنامههای هیات توسط اعضا و شورای هیات با معاون فرهنگی و مدیر فرهنگی و فوق برنامه بیان و بررسی گردید.
مهندس یوسفی، دبیر هیات با اشاره به وضعیت قبلی، حال و آینده هیات در خصوص برنامههای مهم هیات در ماه مبارک رمضان، از جمله برنامههای مهمی چون برگزاری مراسم احیاء، توسل در شبهای قدر (شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم) و شهادت مولای متقیان امیر المومنین (ع) توضیحاتی ارائه نمود.
وی بیان داشت: دانشجویان فعال هر تشکل در هیات شهدای گمنام عضویت دارند و این هیئت را محل ارتباطگیری و اتحاد تشکلها دانست.
در ادامه آقای علی اسدی (از هیات شهدای گمنام)، به ارسال نامههایی برای تسریع در اجرای برنامهها اشاره کردند و خواهان همکاری بیشتر مسئولین و دانشجویان شدند. همچنین وی جهت ورود و خروج مردم مومن در شبهای قدر جهت اجرای مراسم در فضای باز اشاره کردند.
آقای غروی (از هیات شهدای گمنام)، نیز در خصوص بستههای پذیرایی بسته بندی شده،، پک ضد عفونی، ماسک و مسائل مالی مراسم توضیح داد و خواهان حمایت مالی معاونت فرهنگی از این برنامهها شد.
در نهایت آقای بهروزی (از هیات شهدای گمنام)، با اشاره به اینکه واحد خواهران بیشترین زحمت را در این مراسمها تقبل میکنند، پیشنهاد کرد از همفکری و بهرهمندی از نقطه نظرات خواهران در چگونگی برگزاری مراسمها بیشتر استفاده شود.
همچنین حاضرین در جلسه بر رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، برگزاری مراسم در زمان محدود و همچنین رعایت تعداد نفرات مشخص و رعایت فاصلهی اجتماعی در فضای باز تاکید و در این خصوص پیشنهادات و راهکارهای ارایه دادند.
در پایان آقای دکتر ارجمندی و دکتر اکبرزاده در خصوص تسهیل مسائل ذکر شده و نیز حمایتهای مادی و معنوی قول مساعدت و پشتیبانی دادند. |