مدیریت امور فرهنگی::
واحدهای مدیریت فوق برنامه::
دبیر خانه و کمیته نظارت::
آلبوم تصاویر::
جشنواره ها،همایش و فراخوان::
انجمن های علمی::
خانه نشریات::
پایگاههای مفید::
فرم ها::

بسیار خوب
بسیار ضعیف

کتاب و آموزش
:: برگزاری نشست فرهنگی ویژه دانشجویان غیر ایرانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |
نشست فرهنگی ویژه دانشجویان غیر ایرانی، با حضور رئیس محترم دانشگاه جناب اقای دکتر ذاکری، مدیر دفتر ریاست دانشگاه، معاون امور بین الملل و معاونین و مدیران حوزه های فرهنگی اجتماعی و امور دانشجویان، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روز سه شنبه 97/3/22 از ساعت 19:30 الی 22:30 در مجتمع رفاهی اساتید برگزار گردید. در این جلسه ابتدا کلیپ معرفی کشورهای دانشجویان ارائه و سپس نماینده دانشجویان به طرح مشکلات پرداخته و سپس رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ذاکری به مسائل مطرح شده پاسخ دادند. مراسم با ادای نماز جماعت ادامه و سپس صرف افطاری و بازدید و صرف غذاهای میز ملل (غذاهای کشورهای مختلف که توسط دانشجویان طبخ و ارائه شده بود) بخش پایانی این برنامه بود.
دفعات مشاهده: 143 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3754