درباره دفتر::
اخبار و اطلاعیه ها::
باران سخن::
سلام بر مهدی

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی       چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی!       به کسی جمال خود را ننموده ای ولیکن       همه جا به هر زبانی، بود از تو گفتگویی!    اللهم عجل لولیک الفرج

دریافت اطلاعات پایگاه
در خصوص محتوای سایت
خوب و مفید است
متوسط است
از پیشنهادات نیز استفاده شود

آیا از امکانات سایت کامپیوتر دفتر رضایت دارید؟
بله
خیر
وجود مشکلات نرم افزاری

پایگاه های مرتبط
:: همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهدو ایثارگر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |
سومین مراسم سالانه تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهدو ایثارگر  روز 97/3/7 در سالن شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعدادی از مدیران ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان بنیاد شهید، رییس سابق و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، دانشجویان شاهد و ایثارگر را یادگاران ارزشمند دوران دفاع مقدس توصیف کرد و اظهار امیداواری نمود آنان در تمامی عرصه های علمی و پژوهشی موفق بوده و از فرصت های موجود برای خدمت به کشور نهایت استفاده را ببرند.
در ادامه دکتر موسوی (مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه)، گزارشی از نحوه انتخاب دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه کرد و گفت: از مجموع 97 دانشجوی شاهد و ایثارگر حائز شرایط، تعدادی به عنوان دانشجویان نمونه و ممتاز انتخاب شدند و امیدواریم در سال های آینده شاهد انتخاب این عزیزان به عنوان دانشجویان نمونه کشوری باشیم.

سپس دکتر ارجمندی (مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه)، ضمن تشریح ضرورت توجه به خانواده های شهدا و ایثارگران گفت: علت اهمیت این مقوله، مدیون بودن جامعه به این عزیزان و همین طور ضرورت حفظ امنیت ملی کشور است و توجه به خانواده های ایثارگران جنگ، مختص ایران نیست و در دیگر کشورها هم وجود دارد، زیرا در غیر این صورت کسی برای حضور در جبهه های جنگ، انگیزه کافی نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه حدود 10 درصد از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل می دهند، به توضیح فعالیت های انجام شده برای ارتقای جایگاه این دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ایران و همین طور راهبردهای دانشگاه در قبال آنان پرداخت.
در ادامه، مهندس آذری جهرمی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، به سخنرانی در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت. وی با اشاره به اینکه جامعه امروز ما نیاز به ایثار و جهاد دارد، گفت: جامعه امروز به فرهنگ ایثار و جهاد در همه زمینه ها نیاز دارد. وی افزود: در شرایط فعلی، نیاز به یک تحول و تغییر نگاه داریم و این تحول میسر نمی شود مگر با نیروی جوانی و تغییر در لایه های مدیریتی کشور و در تمام سه قوه اجرایی، قضایی و مقننه. وی تاکید کرد: باید همراه با تجربه پیشکسوتان، از ابتکار جوانان نیز بهره برد.
مهندس آذری جهرمی به وظیفه جهاد جوانان نیز اشاره کرد و گفت: جوانان و دانشجویان، قبل از جهاد نیاز به آگاهی کامل و اطلاعات درست در مسایل جامعه دارند. وی عدم آگاهی و سطحی نگری را یکی از آفت های جامعه امروز عنوان کرد و افزود: جوانان و دانشجویان باید از سطحی نگری به مسایل جامعه پرهیز کنند و مطالبه گری خود را با مطالعه همراه کنند که این مطالبه گری موثر است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ابراز امیدواری به توانمندی جوانان امروز و آینده روشن در انتظار آنان، برای همگان آرزوی موفقیت و بهروزی کرد.
در ادامه این مراسم، از دانشجویان ممتاز و نمونه شاهد و ایثارگر و تعدادی از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران تجلیل به عمل آمد. پخش کلیپ، اجرای گروه سرود، اقامه نماز و برگزاری ضیافت افطار از جمله دیگر بخش های این مراسم باشکوه بود.

دفعات مشاهده: 375 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Shahed (Veterans )
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3754