معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: گزارش بیست و هشتمین همایش اولیاء ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
بیست و هشتمین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۲/۲۰ در مجتمع فرهنگی شهید بهرامی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم جمع کثیری از والدین دانشجویان ورودی ۹۶شرکت داشتند، لازم به ذکر است قبل از شروع همایش از والدین داننشجویان پذیرائی صبحانه و پذیرش (ثبت نام و اهدا بسته ی ویژه همایش) صورت گرفت.
این مراسم با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید، پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، ابتدا جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی نژاد ریاست محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن خیرمقدم به والدین در سخنرانی خود مطالبی را در خصوص وظیفه خطیر والدین که بعد از قبولی فرزندانشان در دانشگاه آنها را رها نکنند و نظارت درست بر فرزندانشان داشته باشند اشاراتی کردند.
سپس جناب آقای دکترموحدی راد مدیر محترم مرکز مشاوره دانشگاه، ضمن خیرمقدم به والدین ابتدا به توصیف مرکز مشاوره و خدمات آن جهت آشنایی بیشتر والدین و اینکه به پاس زحمات همکاران و مشاورین محترم، مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، به عنوان مرکز مشاوره برتر در سال ۹۶ از سوی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم اعلام شد اشاراتی داشتند و همچنین در خصوص برگزاری نشست های هم اندیشی ویژه والدین به منظور تعامل هرچه بیشتر مرکز مشاوره با اوالیا دانشجویان و بررسی دغدغه های والدین توضیحاتی را ارائه دادند و سپس دلنوشته های برخی از دانشجویان به والدینشان را قرائت کردند.
پس از ایشان جناب آقای سید احمد ساویز محقق و روانشناس اجتماعی، سخنانی راجع به تعامل خانواده و دانشجو اظهار کردند و در مورد نفش و وظیفه خطیر والدین نسبت به دانشجویان و تفاوت عصر حاضر و عصر قدیم در حوزه ارتباطات و تعاملات اجتماعی و مسائل رایج مربوط به دانشجویان سخنانی را ایراد کردند و اظهار داشتند که همه ما علاقمند هستیم که دانشجو یا فرزندانمان به پیشرفت نائل شوند بنابراین سلامت خانواده در این امر بسیار مهم است و در انتها نیز به سوالات والدین در خصوص مسائل مختلف دانشجویان پاسخ دادند ولازم به ذکر است که  پاسخ باقی سوالات به دلیل کمبود وقت متعاقبا در سایت مرکز مشاوره بارگذاری خواهد شد.
نشست مسئولین نیز با حضور معاونین محترم  فرهنگی، آموزشی و دانشجوئی و مدیر مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید و هر یک از مسئولین دانشگاه به تشریح فعالیت های حوزه مرتبط با خود پرداختند و به پرسش های والدین در این حوزه ها پاسخ دادند. اهم سوالات آموزشی از قبیل آشنایی با برخی از رشته ها، تغییر رشته، نقل و انتقال و مهمانی، شرایط مشروطی، اخراجی شرایط ورود به مقطع بالاتر بدون کنکور بود در ضمن جناب آقای دکتر واحدی معاون محترم آموزشی دانشگاه به افزایش ظرفیت ۴۰ درصدی پذیرش دانشجو در تحصیلات تکمیلی دانشگاه اشاره کردند که با تشویق والدین مواجه شد. وضعیت تغذیه، امور مربوط به خوابگاه ها و تسهیلات دانشجوئی از قبیل وام  دانشجوئی برگزاری اردوها و امور فرهنگی و تشکل ها از جمله سوالاتی بودند که مسئولین ذیربط  به آن سوالات پاسخ دادند. ودر انتها مقرر شد کلیه سوالات  کتبی مطروحه ی والدین که در جلسه همایش به علت کمبود وقت فرصت پاسخگویی نبود همراه با پاسخ مسئولین بزودی دروب سایت مرکز مشاوره بارگذاری شود.
پس از برگزاری نشست مسئولین، والدین برای اقامه نماز و صرف نهار سالن همایش را ترک کردند و در انتها طبق برنامه ریزی قبلی، اساتید محترم مشاوره دانشکده ها جلسه ای دو ساعته با اولیا دانشجویان هر رشته به منظور توضیح نقش و وظیفه اساتید مشاور در دانشکده ها وآشنایی والدین با رشته تحصیلی فرزندشان و آینده شغلی رشته های تحصیلی فرزندشان در دانشکده مهندسی مکانیک تشکیل شد و در انتها والدین می توانستند وضعیت تحصیلی فرزندانشان را از اساتید محترم شرکت کننده بصورت خصوصی در جلسه جویا شوند.
                                                                                                                                                                                               معصومه ندایی
   دبیر اجرایی همایش ارتباط خانواده و دانشگاه

دفعات مشاهده: 211 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد