معرفی افراد ::
زمینه تحقیقاتی اساتید::
دانشجویان ::
اخبار::
پایگاههای مرتبط و لینکها ::
آلبوم تصاویر::
دروس عمومی::
Parallel Computing Laboratory

Parallel Computing Laboratory

گنجینه کتاب های دیجتال

کتب،مقالات،پایان نامه ها

لیست مجلات
چهل ونهمین کنفرانس ریاضی

دریافت اطلاعات پایگاه
سایت دانشکده ریاضی را چگونه ارزیابی می نمایید.

:: اطلاعات تکمیلی آزمون دوره دکتری برای متقاضیان ورودی 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۶ |
آزمون دوره دکتری برای متقاضیان ورودی 97
مصاحبه علمی متقاضیان دوره دکتری 97 دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران در روزهای شنبه الی سه شنبه 9 الی 12 تیر ماه از ساعت 8 صبح الی 12 صبح در دانشکده ریاضی برگزار می گردد. متقاضیان بایستی با همراه داشتن اصل کلیه مدارک قبل از مصاحبه به خانم غازاریان مسئول آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده واقع در طبقه چهارم مراجعه و فرم های لازم را تکمیل نمایند. نوبت مصاحبه بر اساس اولویت مراجعه می باشد. مدارک مورد نیاز برای مصاحبه که متقاضیان بایستی همراه داشته باشند عبارتند از:
1- اصل شناسنامه و کارت ملی.
2- فیش بانکی به مبلغ 1200000 ریال واریز شده به بانک ملی شعبه مینو به شماره حساب 2177579002002 (داوطلبانی که فقط کد رشته محل پردیس خود گردان را انتخاب کرده اند مبلغ ذکر شده را باید به حساب 2177579011009 بانک ملی شعبه مینو واریز نمایید. )
3- کپی مقالات و کتب برای فعالیت های پژوهشی متقاضی .
4- اسناد و مدارک لازمه برای فعالیتهای آموزشی.
5- اصل گواهی قبولی زبان انگلیسی.
6- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد (در صورتی که مدرک کارشناسی ناپیوسته داشته باشد اصل مدرک کاردانی هم ارائه شود).
7- مدارک لازم برای متقاضیانی که از سهمیه مربی استفاده می کنند.
8- مدارک لازم برای متقاضیانی که از سهمیه ایثارگر و رزمنده گان استفاده می کنند.
در ذیل فرم هایی که قبل از مصاحبه بایستی تکمیل گردد و به پیوست مدارک لازمه ارائه گردد موجود می باشد. تلفن های لازم جهت کسب اطلاعات بیشتر.
فرم ها
دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ریاضی : 73225405 دفتر دانشکده ریاضی : 73225400
دفعات مشاهده: 1747 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3754