معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
افتخارات::

کارایی سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
اطلاع رسانی به موقع فراخوان ها
دسترسی آسان به سایرسایت ها
به روز بودن اخبار و اطلاعات
پاسخ سریع به پرسش ها

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: برگزاری نشست اول مشترک دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری و دانشکده ها به منظور بررسی راهکارهای اعتلای کیفی و کمی کارآموزی در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
اولین نشست مشترک دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با دانشکده ها در روز چهارشنبه سوم خرداد ماه جاری در دفتر برگزار گردید. در این نشست مدیرانی از دانشکده‏ های مهندسی مواد و متالـورژی، مهندسی شیمی، معماری و شهرسازی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، مهندسی عمــران، مهندسی راه آهن و مهندسی مکانیک، که موضوع کارآموزی در این دانشکده ها را مدیریت می نمایند حضور داشتند. در این جلسه همچنین سـرپرست اداره خدمات آموزشی آمـوزش کل دانشگاه نیز معاونت آموزشی دانشگاه را نمایندگی می نمود. در این جلسه ابتدا دکتر کثیری مدیر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه گزارشی از روند تغییرات در نحوه اجرای کارآموزی از هنگامی که موضوع در این دفتر مدیریت می شده و پس از واگذاری آن به دانشکده‏ها برای حضار ارائه نمودند. ایشان همچنین به اهمیت واحد کارآموزی، ظرفیت های بالقوه‏ای که در این واحد وجود دارد، انتظاراتی که از دانشگاه علم و صنعت ایران در این حوزه می رود و نیز اعتلای قابل توجهی که در این زمینه قابل تصور است اشاره داشته اعلام نمودند در برنامه های توسعه تعاملات صنعتی دانشکده ها اعتباراتی برای توسعه کمی و بویژه کیفی کارآموزی پیش بینی گردیده است. در ادامه مدیران حاضر تجارب خود از نحوه پیاده سازی کارآموزی در دانشکده را به همراه برخی پیشنهادات جهت بهبود کار ارائه نمودند. در ادامه برخی از روش های بهبود کارآموزی در دانشگاه که بعضا در شرایط موجود هم قابل اجرا بوده و برخی دیگر که نیاز به زمینه سازی برای اجرا دارند به شرح زیر مورد اشاره قرار گرفت.
۱. تعیین یکی از اعضای هیئت علمی در هر دانشکده به منظور مدیریت بر امر کارآموزی ها
۲. برگزاری جلسات توجیهی در دانشکده ها قبل از اعزام دانشجویان به کارآموزی با هدف تبیین انتظارات و ظرفیت های کارآموزی برای ایشان
۳. فراهم آوردن زمینه و امکان سرزدن اساتید به کارآموزان تحت راهنمایی در صنعت
۴.پرهیز از به کارگیری دانشجویان برای گذراندن دوران کارآموزی در دانشگاه
۵.حتی المقدور پرهیز از پذیرش محل های کارآموزی تعیین شده توسط خود دانشجویان
۶. ترجیحا حرکت به سمت کوتاه کردن ساعات کارآموزی و افزایش تعداد آنها (۱ و ۲)
۷. برای مواردی که امکان سرزدن به کارآموز در صنعت وجود ندارد، پس از اخذ مجوز، تهیه فیلم از محل کارآموزی و عرضه آن به استاد راهنما
۸. در صورت امکان تخصیص بخشی از نمرات کارآموزی به مدیر مربوطه در دانشکده
۹. برنامه ریزی برای موافقت و رسمیت بخشیدن به درخواست های دانشجویان علاقه مند به گذراندن تعداد بیشتری از کارآموزی
۱۰. توصیه اساتید راهنما به انجام مصاحبه و ملاقات حضوری قبل از اعطای نمره کارآموزی
۱۱. زمینه سازی برای افزایش تعداد اعزام دانشجویان به کارآموزی های برون مرزی از تعداد اندک فعلی
۱۲. برنامه ریزی به منظور ترغیب صنعت به اعطای گواهینامه های مهارتی به کارآموزان
۱۳. برنامه ریزی به منظور ترغیب صنعت به استخدام کارآموزان برتر
۱۴. برنامه ریزی به منظور ترغیب صنعت به انجام پرداخت هایی به کارآموزان موثر
۱۵. برگزاری کارگاه هایی برای ارائه آموزش هایی که می تواند در آماده سازی دانشجو برای اعزام به کارآموزی موثر باشد
۱۶. برگزاری نمایشگاه های پوستری درون دانشکده ای از کارآموزی دانشجویان به منظور ارزیابی و تقدیر از کارآموزان برتر در هر دانشکده
۱۷. زمینه سازی برای اعتلای جایگاه راهبری کارآموزی توسط اساتید در نظام ارزشی دانشگاه
۱۸. توصیه واحد دار شدن کارآموزی و تاثیر نمره آن در معدل کل دانشجویان درون ضوابط موجود به معاونت آموزشی دانشگاه
در انتها مقرر گردید همزمان با زمینه سازی جهت اجرای برخی از اقدامات فوق الذکر، دانشکده ها برای سال جاری در حد توان تمهیدات لازم را به منظور افزایش کیفی کارآموزی در راستای اقدامات پیشنهادی فوق و یا هر اقدام قابل تصور دیگر، بیندیشند.

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754