معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
افتخارات::

کارایی سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
اطلاع رسانی به موقع فراخوان ها
دسترسی آسان به سایرسایت ها
به روز بودن اخبار و اطلاعات
پاسخ سریع به پرسش ها

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: فراخوان ارسال پروپوزال پیشنهادی جهت حمایت توسط ستاد احیای دریاچه ارومیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
با توجه به اعلام اولویت‌های پژوهشی کارگروه‌های تخصصی و کمیته‌های فنی ستاد و به‌منظور حمایت از رساله‌های هدف‌دار تحقیقاتی در راستای کمک به تحقق احیای دریاچه ارومیه، بدین‌وسیله دفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه دومین فهرست عناوین تحقیقاتی که در سال جاری به‌عنوان رساله دکتری و یا پروژه‌های کارشناسی ارشد قابل انجام و توسط ستاد قابل حمایت می‌باشد را اعلام نموده است. پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند پس از بررسی عناوین، پروپوزال پیشنهادی خود را با فرمت دانشگاه مربوطه به همراه نامه استاد راهنما و مدارک ذیل حداکثر تا شهریور ۱۳۹۷ به واحد مطالعات ستاد احیای دریاچه ارومیه به آدرس ایمیل  ulrp@sharif.edu ارسال نمایند.برای کسب اطلاعات بیشتر به پیوست مراجعه نمایید.
دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3754