معرفی معاونت::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فوری/ جلسه معارفه گروه بهینه سازی
:: سفر خانوادگی مشهد مقدس ویژه کارکنان دانشگاه، 25 تا 29 مرداد 1397
:: یرگزاری نمایشگاه اختتامیه کلاسهای تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان 24 مرداد 1397
:: اطلاعیه تکمیلی 2: برنامه زمانبندی ثبت نام کارشناسی ارشد 97
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
پذیرفته شدگان آزمون های سراسری و بدون آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش آزاد(غیر بورسیه) بورسیه و مجازی موظف هستند تا تاریخ ۹۷/۳/۵ در سامانه www.saorg.ir (بخش دانشجویان غیر ایرانی) ثبت نام بعمل آورند و کد رهگیری دریافت نمایند.
جهت انجام ثبت نام بصورت سیستمی به معاونت دانشجویی دفتر دانشجویان غیر ایرانی(سرکار خانم گودینی)مراجعه نمایید.
لازم به ذکر است از خرداد ماه ۹۷ هرگونه خدمات کنسولی به دانشجویان بین المللی منوط به ثبت اطلاعات عمومی و تحصیلی در این سامانه می باشد.
دفعات مشاهده: 1575 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3754