معرفی ::
طرح ها::
اخبار و اطلاعیه ::
افتخارات::

کارایی سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
اطلاع رسانی به موقع فراخوان ها
دسترسی آسان به سایرسایت ها
به روز بودن اخبار و اطلاعات
پاسخ سریع به پرسش ها

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: بازدید ازتصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
بازدید از تصفیه خانه جنوب تهران با حضور تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۲/۵ برگزارگردید.
تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران که در شهر ری، اتوبان شهید آوینی مجاور روستای عمادآور واقع می باشد برای تصفیه بخشی از فاضلاب تهران در ۸ مدول به ظرفیت ۴۲۰۰۰۰۰۰۰۰ نفر پیش بینی شده است. چهار مدول ساخته شده فعلی هر کدام جمعیتی معادل ۵۲۲۰۰۰ نفر را پوشش داده و جریانی معادل ۴۵۰۰۰۰ متر مکعب در روز را می تواند جهت تصفیه پذیرش نماید. نواحی تحت پوشش این تصفیه خانه فاضلاب های جمع آوری شده از شمال و شمال شرق شهر بوده و از دو ورودی شرقی و غربی تصفیه خانه دریافت میگردد. زمین تصفیه خانه به مساحت ۱۱۰ هکتار و با شیبی از شمال به جنوب، از تراز ۱۰۳۵ الی ۱۰۲۰ واقع شده است. نوع فرآیند تصفیه فاضلاب از نوع لجن فعال همراه با حذف نیتروژن است و پساب تصفیه شده آبیاری زمینهای کشاورزی دشت ورامین را تامین خواهد کرد.
مشخصـات فنی طـرح
ـ روش تصفیه فاضلاب: لجن فعال – متعارف
- ویژگی تصفیه: حذف نیتروژن و فسفر
ـ واحدهای اصلی: آشغالگیر ، دانه گیر ، تهنشینی اولیه ، هوادهی، ته نشینی ثانویه، گندزدایی، تغلیظ ثقلی و مکانیکی لجن، اختلاط لجن و هضم بی هوازی لجن