درباره دفتر::
اخبار و اطلاعیه ها::
باران سخن::
سلام بر مهدی

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی       چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی!       به کسی جمال خود را ننموده ای ولیکن       همه جا به هر زبانی، بود از تو گفتگویی!    اللهم عجل لولیک الفرج

دریافت اطلاعات پایگاه
در خصوص محتوای سایت
خوب و مفید است
متوسط است
از پیشنهادات نیز استفاده شود

آیا از امکانات سایت کامپیوتر دفتر رضایت دارید؟
بله
خیر
وجود مشکلات نرم افزاری

پایگاه های مرتبط
:: دانشجویان دارای معدل بالا و ارتقاء معدل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۹ |
قابل توجه دانشجویان شاهدو ایثارگر
هر دو نیم سال تحصیلی مدیریت شاهدو ایثارگر دانشگاه، دانشجویانی را که دارای معدل های اعلام شده پیوست زیر می باشند مورد تشویق مادی و معنوی قرار می دهد.
با بررسی های به عمل آمده دانشجویان ذیل بر مبنای معدل های مشخص شده در مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز و نمونه شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مسئولان کشوری- بنیاد شهید و امور ایثارگران- وزارت علوم و تحقیقات و فناوری- ریاست و معاونین دانشگاه و جمعی از اساتید و دانشجویان مورد تشویق قرار می گیرند.
 دانشجویان دارای شرایط زیر جهت ثبت نام به مدیریت شاهدو ایثارگر مراجعه فرمائید.
حضور دانشجویان جهت ثبت نام و مراسم تجلیل الزامی است.

تشویق دانشجویان دارای معدل بالا و ارتقای معدل در نیم سال اول 97- 96
  • دانشجویان کارشناسی ورودی 96 دارای معدل 14 و بالاتر
  • دانشجویان کارشناسی ورودی 93 تا 95 دارای معدل 15 و بالاتر
  • دانشجویان کارشناسی که در نیم سال دوم 96-95 مشروط بوده و در نیم سال اول 97-96 قبول شده اند.
  • دانشجویان کارشناسی که در نیم سال اول 97-96 نسبت به نیم سال دوم 96-95 (2 نمره و بیشتر) ارتقای معدل داشته اند.(ارتقای معدل از 11 تا 15)
  • دانشجویان کارشناسی ارشد دارای معدل 17 و بالاتر
  • دانشجویان مقطع دکتری دارای معدل 18 و بالاتر
دفعات مشاهده: 1008 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر