مدیریت دانشکده::
امور آموزشی::
مستندات و فرمها::
تسهیلات پایگاه ::
مدیریت امور دانش آموختگان::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

تور مجازی دانشگاه

:: سخنرانی علمی در دانشکده مهندسی شیمی ، نفت و گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ |

در راستای سلسله همکاری های متخصصان و دانشمندان غیر مقیم سخنرانی علمی  با عنوان  '  Fine Tuning Of Carbon Materials for Catalytic Applications 'روز شنبه شانزدهم دیماه 96 در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

سخنران علمی این نشست دکتر مریم پیر پژوهشگر پسا دکترا در دانشگاه (MIT) می باشد و قرار است از ساعت 13الی 15 در سالن شورای دانشکده ی مهندسی شیمی سخنرانی نماید.
گفتنی است، حضور  در این سخنرانی علمی برای اساتید و دانشجویان دکترا آزاد می باشد.

پوستر سخنرانی علمی

دفعات مشاهده: 622 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3754