درباره امور پژوهش::

دور نگار 77240447

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

:: برگزاری سخنرانی علمی با عنوان یکپارچه سازی مدلهای طراحی سازمان و عوامل ایمنی و بهداشت شغلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۹ |
در راستای همکاری متخصصان و دانشمندان غیر مقیم سخنرانی علمی با عنوان" عنوان یکپارچه سازی مدلهای طراحی سازمان و عوامل ایمنی و بهداشت شغلی " روز دوشنبه 11 دی ماه 96 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
دفعات مشاهده: 692 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3754