مدیریت دانشکده::
امور آموزشی::
مستندات و فرمها::
تسهیلات پایگاه ::
مدیریت امور دانش آموختگان::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

تور مجازی دانشگاه

:: کسب عنوان غرفه برتر در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۷ |

غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار به عنوان غرفه برتر شناخته شد.

همزمان با اختتامیه هجدهمین نمایشگاه هفته پژوهش، فناوری و فن بازار که با حضور وزیر علوم در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد؛ غرفه های برتر این نمایشگاه معرفی و از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران و دیگر غرفه های برتر تقدیر شد.
تعداد فناوری های به نمایش گذاشته شده و کیفیت آنها، طراحی، پاسخگویی غرفه داران به بازدیدکنندگان و نظرات مردمی، از شاخص های انتخاب غرفه برتر در هجدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری بوده است.
لازم به ذکر است که دانشگاه علم و صنعت ایران با ارائه 67 محصول از دستاوردهای پژوهشی دانشکده های مختلف،  9 دستاورد از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه و ارائه گسترده 70 پوستر صوتی-  الکترونیکی از دستاوردهای ارزشمند پژوهشی و صنعتی اعضای هیات علمی دانشگاه، در هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور، حضوری فعال و نوآورانه داشت.
گفتنی است در این دوره از نمایشگاه، غرفه های دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه تهران، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه تربیت مدرس، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، پژوهشگاه زیست فناوری و مهندسی ژنتیک، صندوق حمایت از صنایع الکترونیک «صحا»، پارک علم و فناوری یزد و پارک علم و فناوری گیلان به عنوان غرفه برتر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند

احراز این موافقیت را به اساتید گرامی و جامعه دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت صمیمانه تبریک عرض کرده و آرزوی موفقیت روز افزون داریم.
دفعات مشاهده: 889 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3754